Makthaverskan


Sitter och lyssnar på Makthaverskan (länk till deras myspace här över) och dom rockar. Shit!
..  Nu ska jag städa, jag lovar.

My heart still beats for you.

MUSIKJUSTNU.

Onsdag, och jag sitter på min hårda datorstol och sträcker på tiden tills jag ska städa mitt rum. Men det känns som att jag har blivit för fäst vid min gigantiska hög med kläder och papper på golvet, jag tänker så bra när jag ligger där. Men igår när jag precis skulle sova så hörde jag att det prasslade, och jag tänkte direkt på möss :( Det var också en spindel i mitt tak natten innan igår som jag mosade. Så jag måste städa, annars kommer möss äta upp mina kläder och spindlar äta upp mig.

Idag har jag jobbat igen, nästa vecka är den sista och det ska bli skönt med ledighet sen. Att gå upp och jobba klockan sju är jobbigt för min kropp.
Det finns spindlar på jobbet :C Och silverfiskar.

Kalmar på fredag, stannar till söndag. Ska bli awesome! Ska bo hos Hannapanna :] Hoppas man kan säga hej till Tom då med. He better be there! Synd att Lalle åkte till Emmaboda :C Ville hälsa på honom med, blä.

Well, ska väl städa nu antar jag. Nu när jag har berättat lite om min dag och vad som händer i helgen. Sånt som mina vänner föredrar att läsa!

pus.

Bit mig hårt, så kanske det försvinner.

Kylan biter mig hårt i nacken och jag vandrar genom en rufsig, ovårdad gräsmatta. Det luktar sommar i en frys, blommor som skakar i takt till mina dimmiga andetag. Blodsband talar om kärlek och jag gråter utan att få uppleva känslan. Vinden kyler mitt bröst och hålet mellan lungorna andas ut. Jag hör ljudet från surrande bilar bakom skogen och undrar vart allt är påväg?
Elis stryker sig mot mina gåshudsben och överför tankar om lugn. Det är konstigt hur djur, speciellt Satanas katter, kan ta bort klumpen som badar i magsyra. Himlen breder ut sig över mina döva ögon och pennan börjar längta till havet. Sand emellan tårna och måsarnas klagande röster som ropar att glömskan är total! Smärtan är total! Ensamheten är total!
Hans ryggtavla var det sista jag såg innan jag blev ensam igen. Och brustna kärlekssånger spred sig som en löpeld i min kropp, och jag hamnade på golvet i en något onormal ställning, tänkandes på en tid med dig och hur det kunde ha varit.
Det är galenskap, det här. Det som hände i juni är inte glömt, för hur skulle jag kunna glömma?
Jag äter upp min hand för att stoppa smärtan från överallt. Vad skulle hända om jag dog av det?

Huvudet är tomt och jag har fyllt ett block med nonsens. Nu beger jag mig till mitt hav av kläder och seglar in i tankarnas värld.

When it's time for something new.

Medan blåsan spricker kan jag inte lyfta mina tankar från din luft som smeker min hals i mörkret. Sovandes och trevandes försöker vi leva med bakbundna händer, trotsar alla negativa vänskapsband och väljer en egen bana för tankarna. Men tankarna är svarta och jag vet inte ens om du delar dom med mig. Natten känns mycket mörkare när du inte lägger dina armar om mig. Den gick från marinblå till svart, och mina ögon mörknade med den.
Hur finner man djuret som sprang iväg för att dö? Kan man locka på det, kan man återuppliva liket innan asätarna anländer?
Två månader sedan min kropp självde och dansade till musiken från dina händer, två månader sedan mina läppar fick sitt sockerbehov mättat. Abstinensen är min livskamrat och jag faller för varje varm hand som lovar säkerhet för en natt. Min kropp gör sig redo för krig, min hjärna kopplas bort och hjärtat söker skydd i magen. (Magsyran planerar hämd för alla nätter med oro, och slukar kärlekens boning helt utan att lämna ett spår). Huvudet är tugnt och bröstet är tomt. Jag väntar på bekräftelse och ockuperar en öde busshållsplats med mina tankar.

Och åter igen tar jag ett andetag och älskar med luften.

Searching too deep

Beck - Devil's Haircut


Hur hittar man motivation till livet?
Mitt främsta nöje nu för tiden är att ligga på mitt golv bland alla mina kläder som jag inte orkar städa upp och lyssnar på deppig och djup musik. Nästan utan att andas, och utan att tänka.
Jag försöker fylla ett tomrum med sex och uppmärksamhet. Jag lagar mat som jag inte äter och börjar gråta utan att jag vet varför.
"One day I'll fly away, leave all this to yesterday" -känns väldigt långt borta, eftersom att jag inte vet om jag har styrkan till att flyga iväg. Min kropp har slutat fungera. Det är en massa fysiska fel på den. Hela jag har blivit fel, har jag lyssnat för mycket på vad du sagt? Att jag är den enda som tänker som jag gör? Att jag är one of a kind, in a bad way?
Jag har gjort en lista i mitt huvud på för och nackdelar med livet, och jag måste säga, att nackdelarna är fler just nu. Men samtidigt så kittlar fördelarna mitt samvete.

Hjärta eller hjärna, det är frågan.

Lyssna, se

Ett par människor kan väl se det här som en text från mig till er. Även jag tar åt mig, för vissa delar är hur alla tycker jag borde tänka.

Markus Krunegård - Se på mig nu, vad tycker du?

Se på mig nu, vad tycker du? 
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack
Självdestruktiv, allting har sitt pris
Ingen lever ditt liv och luften är fri

Allting är upp till dig
Du är gammal nog att ta egna beslut som att göra slut
Jag trotsade min kärlek och lämnade allt
Var kall som en isbit för ensam var stark

Solen går upp och vintern tar slut
Det gick upp för mig nån gång innan jul
Att du har gått vidare och träffat nån annan
Ändå måste jag höra det gång efter annan

Att du inte är kär men att du hoppas och bli
Ett rationellt beslut nån gång innan jul
Jag förstod att nåt ändrats, ingen mer dramatik
Det var vuxet behärskat långsamt sansat och tråkigt och trist

Det är så tråkigt och trist utan dig
Det är så tråkigt och trist utan dig
Det är så tråkigt och trist utan dig

Det är många som känner sig manade
Att visa upp sina hjärtan på allmän plats
Men alla mår dåligt och alla mår skit 
Håll det där för dig själv och ditt usla liv

Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och så att va vänner
Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och bara vara vänner

Det är många som känner sig manade
Att visa upp sina hjärtan på allmän plats
Men alla mår dåligt och alla mår skit
Håll det där för dig själv och ditt usla liv

Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och bara va vänner
Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och så att bli äldre

Humor

mr. anonym: att jag kallar dig schizofren..skulle kunna jämföras med att kalla någon emo i dagens samhälle..personen i fråga kommer reagera ungefär "emo är en musikstil.. och står för emotinell..inget man kan vara!!"..ett riktigt besserwisse-svar.. du förstår ändå vad jag menade..

och förresten..att söka efter nåns ip-adress är inte så enkelt..vad du har gjort är en klassisk whois eller helt enkelt googlat på ett sätt att "låtsas-spåra" nåns ip.. vad du då fått upp är kontaktuppgifter till personens internetleverantör..  eller internetleverantören till "proxyn" som personen sitter under.. sök gärna på min.. kommer upp information om något företag i mexiko.. och vad jag vet.. så har inte bredaryd någon egen internetleverantör..utan går under värnamo energi eller telia.. så att du helt slumpmässigt  gissar på bredaryd är mycket intressant..också att du gissar på göteborg..haha..kan ju bara vara en person som har sin internetleverantör där..t ex comhem.se .. lille vän.. :P

mr. anonym: ps. "Och vem är du att skriva negativa kommentarer till mig som inte har en anledning till det? Vad har jag någonsin gjort dig?"

du har inte gjort mig något personligen..känner inte ens dig..men du har ju din blogg på nätet..och nätet är fritt för alla..och att du se ber folk följa din blogg med blogg-lovin..visar att du vill att folk ska se den..så om du vill slå igenom i blogg-världen så får du väl helt enkelt vara berädd på att folk kommer kritisera och tycka till om dina ord.. vilket jag gjorde..


Jag tänker inte ens svara på det här :D För det är tog fan priset av dumhet!
Jag garvar så att jag gråter, hahaha!!
Jag vill inte slå igenom i blogg-världen, nej! Och vad jag menade var att du inte har någon som helst rättighet att kalla mig schizofren när du inte känner mig! Lol!

Till...

... "den osynlige"

Men du kan kalla mig för schizofren? Är du läkare och kan säga sådana utlåtanden?
Jag tror att du behöver läsa på litegrann om psykiska sjukdomar, lille vän.
Och vem är du att skriva negativa kommentarer till mig som inte har en anledning till det? Vad har jag någonsin gjort dig?

Ett gott skratt förlänger livet?

"den osynlige"

Så du ger inte ens ut ditt egna IP-nummer eller skriver ditt namn? Och det är jag som är feg och inte står för vad jag säger? ....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Busted.

Den första anonyma kommentaren kom ifrån Göteborg och den andra ifrån Bredaryd.
Jag skulle sååå vilja veta vilka dom är.

Skriv era namn, fegisar?

Nattligt

Edvin är bra.

Ikväll var ganska inte så bra typ.

Men Edvin är bra.

Konversation med ett fullt ex.

Jag:
Dags att blocka upp
mig kanske? Det har
gått ett år liksom ;)
Han:
Jaja jag får fixa det...
Är ganska full nu:)
Jag:
Gött! Själv är man
pank :C
Han:
Tråk:(
Jag:
Nähä? Men en kompis
lånar ut pengar till
cigg iaf. Och jag ska
nog sno syrrans sprit
P:
Han:
Riktigt kör på barA, så
du är inte arg på mig
längre?
Jag:
mhm! Haha, det har
gått ett år, jag har
faktiskt inga känslor
för dig längre ;D så
nej, varför skulle jag
vara arg? :D
Han:
Nej bra det:) nej jag
bara trodde det
Jag:
Okey, men ah. Bra!
Han:
:)
Jag:
:)

NudeLips


Let's play a lovegame.

We need pills to sleep at night

Jag kan inte sova. Jag tänker för mycket på allt.
Jag ska upp och jobba klockan sju, men jag kan inte somna. Lyssnar på min spellista Sad FM på spotify och tänker på.. ja, K.
Nu fattas bara ciggen och sen är jag tillbaka där jag trodde jag slutade.

Spotify & YouTube

Jag har fixat fina länkar!
Så nu kan ni klicka på bilderna i vissa inlägg som föreställer Spotify och YouTubes logor för att se vilken musik jag lyssnar/lyssnade på när jag skrev inlägget!
Ni som inte använder Spotify kan ju då klicka på YouTube, snällt va ;D

Has anybody seen my discostick?

MUSIKJUSTNU.
Lady GaGa - LoveGame Space Cowboy Remix


"Being a woman in the pop world, sexuality is half poison and half liberation."
-Lady GaGa

I wish you thought I was the reason you were in the world.

MUSIKJUSTNU.
birds can fly so high
and they can shit on your head
yeah they can almost fly into your eye
and make you feel so scared
but when you look at them
and you see that they're beautiful
that's how I feel about you


Jag ligger på golvet omgiven av kläder, prylar och papper. Tankarna svävar i dofterna av tvättmedel och trycksvärta. Brädorna i taket är oändligt många, men jag har lyckats räkna dom en gång, 56. Det bubblar i magen av daimchoklad och händerna skakar. Jag tänker på er, och hur mitt hjärta vill dela sig i bitar och krypa in i era bröstkorgar och stanna där för alltid. Mina djupa andetag fyller bröstet med svavel och det bränner där någonstans, i mitten mellan lungorna. Gåshud på armarna för att ilskan bubblar under min hud och jag hostar ut något som liknar sång. Musiken får mig att slappna av i mitt klädhav och jag somnar in.

I wish the way I dress was your favorite kind of style.

va fint säger: 
vad står hjärtat för? =P 
SpiRRe_# fucking förkylning säger: 
låten :P 
va fint säger: 
vad är det för låt? (: 
SpiRRe_# fucking förkylning säger: 
nån låt med Seether
kommer inte på vad låten heter just nu ^^


it waz like stone fell from chest.

#95

"I don't need pills when I have drugs like you <3"

En kniv i bröstet.
Det gör ont.

Saknar


Har du sett min olyckssyster 
Frågar jag min olycksbror
Vi förenas i vår vanmakt,
jag min syster och min bror
Såg du henne springa,
såg du åt vart håll hon drog
Såg du hennes tårar rinna,
såg du om hon log
Såg du om min oro är befogad käre bror
Tror du att det gått så illa
som jag anar som jag tror

Vi förenas i vår vanmakt över tingens existens
Över dom som ser en syster
eller bror men inte nänns
Sträcka ut en hand
till den som trasslat in sitt nät
Har någon sett min syster
Såg någon om hon grät
Har du sett min olyckssyster 
käre vackra olycksbror
Tror du att hon tog en genväg
dit jag anar dit jag tror

Vi förenas i vår vanmakt 
i vår vanära och skam
Vi är starka i vår vilja
men når ändå inte fram
Var var jag då jag behövdes
var var jag då hon var svag
Var var jag då hennes livsvilja 
tog ledigt för ett tag
Var var jag då hennes gnista 
tycktes slockna och dö ut
Var är min olyckssyster 
låt det inte vara slut

Nu blir skuggorna så långa
och förändrar vad man ser
snart är mörkret tätt in på oss 
då ser vi inte mer
Kom hit min olyckssyster 
innan natten faller på
Jag är rädd för jag är rädd om dig,
det måste du förstå
Om världen är ett slagfält 
om allting är en strid
Om vi är lätt förvirrade om allting är på glid
Då behöver jag min syster, 
jag behöver henne så.
Du får inte ta någon genväg,
nej, du får inte gå.

 

Men seriöst...

... jag kommer alltid vara snyggare än er.


såatte...
BOOYA!

I wish my smile was your favorite kind of smile.

MUSIKJUSTNU.

Jag saknar och lyssnar på Nash som jag inte lyssnat på sen.. jag vet inte! Helt underbart.
Jag hittade mig själv i en låt idag. Veronica Maggio's Måndagsbarn.


Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Mmm, nu är det måndag snart
Och jag lever för ikväll
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)
Men jag tror att alla snart har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Det är fullt en lördag klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig
Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak
Åh jag märker alla har - har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De är måndag snart
Men jag lever för ikväll

Föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej
Men man frågar sig…

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort Veronica med dig själv
Helgen måste ta slut!

Du är ett måndagsbarn
Du är ett måndagsbarn



Det luktar kattmat här.

:@

Anonym om VEM SKREV DET HÄR?:
följt din blogg ett tag
du verkar behöva hjälp..gå och se nån..
en blogg där du skriver om alla du hatar?
men som ingen får se..?wow..schizofreni:?

Jag har nu din IP-adress. Fortsätter du utan att nämna ditt riktiga namn, fegis, tänker jag anmäla dig.

Vet du ens vad schizofreni är? Bitch please!

VEM SKREV DET HÄR?

Anonym om And when I get excited, my little Chinagirl, she sais 'baby just you shut your mouth':
du är feg.
om man har problem med någon pratar man om det.
man sitter inte tuff framför en skärm och "spyr galla över dem i en hemlig blogg".
skall du skriva om emelie där, i bloggen?
eftersom du inte kunde stå för det du skrev tidigare om henne och tog bort det.

Ta ditt liv med arsenik.

Hahahahaha, jag pallar fan inte mer snart. Kan inte alla bara sluta vara så falska, fittiga och äckligt självgoda?
Tre personer kan ta åt sig. Tre KVINNOR, jävla kvinnor. Fan i helvete vad jag ska sluta umgås med kvinnor.
Jag ska bara umgås med mina män (finns några grabbiga brudar där alltså. Sen är ju Elina och Madde acceptabla kvinnor, för dom får inte mig att må dåligt).

Ni utav mina vänner som läser min blogg kan ju här få reda på att jag inte tar mer skit. Visa för mig att ni vill vara mina vänner, annars kan ni fan dra åt jävla fucking helvete.
Jag har känslor, kom ihåg det.

And when I get excited, my little Chinagirl, she sais 'baby just you shut your mouth'

Ur högtalarna just nu: Anna Ternheims cover av David Bowies "China girl". Så bra.

Klockan är 22:25 och jag ska sova så fort jag skrivit klart det här inlägget.
Jag gjorde en ny blogg idag, Nude Lips Only Speak French. Men det är ingen idé att ni klickar på länken och besöker den, för den är lösenordsskyddad. Ema gav mig förslaget att göra en blogg som ingen kunde se, så att folk slipper ta åt sig av det jag skriver i onödan. Nu kan jag spy galla fritt i en blogg som ingen ser, awesome.
Jag ska också göra en testblogg, så att jag kan prova bloggdesigns där innan jag ger folk koden som dom kan klistra in i sin blogg. På det sättet slipper dom ge sin e-mail och lösen till mig, höjer deras säkerhet lite kanske om dom inte orkar byta lösenord eller inte litar på mig eller så.
Jag har kollat på en massa kläder idag på Forever21. Jisses säger jag bara! Det är billigt att köpa från USA nu med, så när jag får min lön i augusti så ska jag och syrran handla. Vi samfraktar, det blir billigare så. Fast om man handlar över $75 så är det gratis frakt ändå, så det spelar nog ingen roll!


Åh så vackert! Jag kan knappt vänta på att lägga vantarna på dessa skönheter. omnom.

Nu ska jag sova och försöka att inte tänka på cigaretter eller K.
Puss!

We are shadows

Just nu äter jag mat. Eller ja, jag vet inte om man kan kalla mackor med stekt ägg och skinka på för mat, men i alla fall. Jag dricker obo'y med, omnom!
Sen halväter jag lite på jordgubbsfromage emellanåt, hihi. Lyssnar på Anna Ternheim med, det är mysigt.

Jag saknar K.
Det är jobbigt att tycka om någon som inte är redo att tycka om någon på det sättet.

Vadå, var det nåt nytt pussykatten?

Jag lever på impuls och smakar på luften som luktar körsbär. Mina händer skakar när du inte tar i dom och jag letar efter spår av dina lukter bland mina väggar. Jag sväljer socker, andas trötthet och försöker känna efter. För världen stannade och jag vet inte hur jag ska dra igång den.
Hjärtat gråter av alla förluster från mina gångna dagar, för jag minns för väl. Men jag ska aldrig radera dina hjärtslag mot min trumhinna, aldrig. Hur kan ett hjärta bulta så högt, och bultade det för mig? Jag ligger vaken och funderar i en varm natt med The Postal Service som vaggar mina hjärnvågor. Och jag vet inte om jag saknar kroppen bredvid mig eller om jag bara har ett tomrum i mig själv att fylla ut. Och i så fall, vad ska jag fylla det med? Just nu känns alkohol och cigaretter som en bra idé.
Jag ser månen genom mitt fönster och kan inte mer än undra; ser du också på månen just nu?
Har vi månen tillsammans alls.


Cykelspott och kvävda krokodiltårar
Månbarn och kärleken som försvann i djupet
"Take a look at me now, there's just an empty space"
Saknad och ilska
Blandar en drink av tårar, svett och blod och halsar
"Kan Ebba, kan Ebba, kan Ebba dricka sprit? Det kan hon, det kan hon, EBBA KAN DRICKA SPRIT!"

Just breath, another day

Lyssnar på nyfunna Télépopmusik (<3) och äter hemkokt jordgubb/rabarberkräm. Min syster kokade den igår, och ÅH säger jag bara. Mat-orgasm!

Idag har jag jobbat, och det går faktiskt amazing! Snabbt alltså. Jag och Ema är racerstädarna! Rallybrudar med städvagnar much? Puss på det bara.
Sen åkte jag hem och syster hade lagat goood mat. Stekta potatisbitar (?), bacon och ägg, haha :D omnom var det i alla fall.
Sen åkte jag in en sväng till gislaved, ganska onödig resa när man nu ser på det i efterhand. Jag köpte till och med cigg, fast än jag slutat! Jaja, dom var väl behövda under samtalet i alla fall :) Ska nog ut och ta en nu faktiskt......
.....Och så var jag tillbaka!
Télépopmusik var ju verkligen bra! Helt amazing awesome kaka.

Mjo, idag ska jag somna vid 11 var det tänkt. Ska maila arbetsförmedlingen och låta dom veta att jag söker jobb till hösten med :) Får se om det blir nåt, men jag får ju hoppas! Working-girl blir det förhoppningsvis då.
Jag och Ema ska få igång vårat lilla projekt också! Vi ska sy kläder och sälja. Jag har en hemsida som vi kanske ska lägga upp lite kläder på så småning om. Jag har stora förhoppningar om detta! Måste spara pengar till en bra symaskin med.
Hm, jag kommer inte på så mycket mer att skriva nu, så jag ska fortsätta äta kräm och lyssna på orgazm-music!

Puss och kram skumbanan.

Doo eet

Följ min blogg med bloglovin

Taget från min bilddagbok.

"hej skitungar!

jag tar inte mer av det här.

vill ni ha kvar mig som vän (irl)
så får ni gärna höra av er :)
jag orkar inte längre.
vad fan hände med att vi skulle träffas så jävla mycket i sommar?
"jag jobbar" eller "har inte haft tid"

TA ER TID
kompisar över allt, don't you agree?


och snälla, skicka ett sms iaf.
så att jag vet att ni lever och bryr er."

Care?

care

Abra Kadabra

"Ema sa att du skrivit nåt i din blogg om att du ville prata, så jag checkade.
Så du vill äntligen lyssna på det jag försökt att säga i snart ett halvår? Wow.
Jag är helt freakin /care på allt som har med bråk och missförståndelse att göra nu för tiden, så vill du ha mitt nummer kan du få det av Ema eller Clibbe eller nån.
Jag kan vara i samma rum som dig, det är du som inte verkar klara av det och det är då upp till dig att ta tag i det."

Så ta dig i kragen and grow a pair.

Perfection

Jag kan inte säga nej, och jag ger för mycket.

Jag vill vara ensam i världen och dö i ett hörn.


Tack och hej, leverpastej.

Face the music

Jag ska till vårdcentralen imorn. För jag har konstiga eksem på armarna, fötterna, knäna, öronen och handflatorna. Och så är min tunga torr och känns konstig.
Jag vill dö lite :(

Jag mår inte bra just nu.
Jag skulle vilja vara någons centrum just nu.
Kan inte någon bara tänka på mig litegrann just nu?
Kan inte någon vilja umgås med mig just nu?

Alla är så upptagna. Jag klarar ju av att böja tid för er, och jag trodde vänskap var som en motorväg, gick åt två håll?


Förlåt för att jag nämner det, men ni vill ju att jag ska säga vad jag tycker. Och jag är för feg för att säga det rakt ut.
Jag är feg. (döda mig)

:@

SLUTA VARA SÅ JÄVLA KVINNLIGA.

Sen kan ni ju sluta vara såna jävla kvinnor också.




A juste! Jag har en lapp här.. ska läsa vad det står.. "Världen ber alla kvinnor att sluta vara så jävla kvinnliga."



(Måste ju tillägga att jag är kvinna. Fast det känns ju mer som att jag är en man i en kvinnas kropp.)

Ögon

Jag har precis börjat bli frisk från att ha haft körtelfeber i en vecka! Fredag äntligen, och jag vill dricka öl. Jag har pengarna men inte sällskapet.
Ska nog över till R sen. Ska duscha och äta mat först.



Btw... är det bara jag som har svårt att säga nej?
Är det bara jag som vill göra alla andra glada så mycket att jag glömmer mig själv och mina känslor?

Jordens undergång

Jag är jättetrött. Ska ta en tupplur nu för att återställa mig, så väcker pappa mig sen när vi ska äta omnom.
Mikaela och Uffe är här med sina sönder Patrik och Philip, samt Krille och Lenita med Krilles son Fredrik. Pappas vänner med deras barn med andra ord, jag älskar't. De här två paren med barn är mina favoriter verkligen. Dom är så trevliga :) Synd att dom bor i Lidköping och Göteborg. Fredrik är så jävla skön haha, coolaste killen fer sure, 13 år! Bestis.

Imorgon börjar jag jobba, kl 6 ska jag gå upp och börja jobba kl 7. HJÄLP.
Jaja, jordens undergång idag då med andra ord.

Var med Edvin och gänget idag och badade. Eller ah, tittade på när pojkarna badade :) Jag har ju piercat navlen precis!



Ajuste, sov hos R i natt och jag är hapi.

747

Jönköping var awesome. Det är väl ganska mycket allt man kan säga om det.

Idag har jag inte gjort mycket alls, gick upp vid tre typ och möttes av farmor och farfar. Dom var påväg till stugan i halmstad och stannade här för att äta för att farfar har diabetes, så jag fick fixad frukost :D
Sen har jag bara kollat film hela dagen, för pappa har bytt internetleverantör så internet har bara funkat sen typ.. kl 10!
Abstinens utan internet? JA.

Jag saknar lite närhet just nu.

bloglovin
RSS 2.0