Dickhead

Jag tycker om att fylla lungorna med giftet från dina blickar, de bränner som eld på mina läppar. Känslan över att vilja ha någon så mycket, att man inte bryr sig om vad som händer med kroppen... Jag vet, ni har hört det förut.
Jag skulle kunna tråna mitt i gatan, se bilar köra rakt igenom mig. För kärlek gör en odödlig, eller hur?
Behöver något som stärker mina armar, jag vill kunna lyfta dina tankar och göra dig lättare. Jag vill offra mig för dig, visa allt, öppna mig.

Men visst drömmer jag.

Snart måste jag skriva lite för hand i mina skrivblock. Jag får ut det bästa av mig själv och mina tankar på det sättet. (Se Bit mig hårt så kanske det försvinner. och When it's time for something new.)

It's a knife in my heart not having you around.

Sittandes med sorg i ögonen efter en dag av tårar. Tröttheten slår mig matt. Johnossi vräker sig över mig och min rörlighet stannar av. Jag andas lätt och det känns som att jag har hål i halsen. Som när man dammsuger med luftintaget på slangen öppet.

01:42.
Katterna myser och jag slocknar med halsen full av p-pillerångest.

Läskigt likt.

Seriöst... Jag ska nog kolla upp ifall jag har Borderline.


"Borderline är instabil personlighetsstörning,Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest och klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.

En person med egentlig depression eller bipolärt syndrom stannar ofta i samma humörläge i flera veckor, men hos en person med borderline-personlighetsstörning skiftar humöret betydligt snabbare. Intensiva utbrott av ilska kan snabbt avlösas av ångest eller depression inom loppet av en dag, ett par timmar eller till och med ett par minuter. Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa personer skada sig själva, till exempel genom att skära sig, slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol. Personen har kognitiva problem och en störd bild av det egna jaget. Detta leder till många hastiga, och kanske ej så övertänkta beslut om byte av karriär, jobb, sexualitet, vänskap och värderingar. Vissa personer med borderline kan också se sig själv som helt igenom värdelös eller direkt ond. De kan ofta känna sig missförstådda eller illa behandlade. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när personen känner sig isolerad, fysiskt ensam eller utan stöd i det sociala livet. Detta resulterar i en nästan desperat jakt på att slippa vara ensam. Ironiskt nog är det denna aggressiva "klängighet" vid andra som utlöser de konflikter som får omgivningen att lämna personen."

Rubrik

Min pappa säger att ni suger kraft ur mig. Min pappa är ju smart och ser väldigt mycket. Jag börjar tro att jag ger för mycket av mig själv.
Men vad vet jag.
Ingenting egentligen.

Simmar.

Bland tankar och blödande ögon.

You need to keep your head up high!

Det är en aning frustrerande, this life of mine. Men jag ska fortsätta le och offra mitt kött för er! För jag var inte tillräcklig, men jag ska vara tillräcklig. Älskar ni mig mer om jag kryper? Då kryper jag. Älskar ni mig mer om jag förnedrar mig själv? Då förnedrar jag mig själv. Älskar ni mig mer om jag förtränger alla mina egna tankar och bara fokuserar på era? Då lägger jag mitt liv i en förseglad ask och fokuserar på era liv.

Det är inte så fint väder idag. Det är nästan varmt, men alla moln täcker himlen som ni täcker över mina tankar. Varmt, men det som finns där bakom vill komma fram. Min kropp felar och mitt sinne är tomt, fyllt med luft.
Jag är kär. Kär i världen som omger dig.

Jag har pengar nu, och det blir antagligen till att dra till Trappa Ner och supa mig full. Och idag ska jag ta bilder!

Saknar Elina.

Våga vägra vägra.

Kom precis hem från sitta-ute-röka-prata-mys med Carroh. Känns bra att vi har löst det mesta nu och börjar på noll igen.

In other news:
Jag vill bara ha lite ömhet och kärlek.

Speachless

Tre år sätter sina spår.
Du har varit min från början, här inne.
Men snart rör vi om och skapar elexir.

Skapa dig själv en hemlighet

Jag har hemligheter.
Jag skapar mina egna tankar.
Jag dör av längtan till nästa gång,
nästa tillfälle.
Ljuset i mina ögon kan jag tända och släcka.
Likaså dra bort och igen gardinen i min mun.


Jag vill kvävas av min luft. Jag vill slockna av min eld. Jag vill drunkna av mina tårar.

Varje gång du ler

Jag ler mot månen och månen ler mot dig. Jag letar efter mina tankar, men dom har virrat bort sig i dammet från din framfart. Hostandes och fnysandes hamnar jag på marken bland miljoner småsten, och mina knän skrubbas blodiga. Skrikandes sätter jag fart på världen, får igång snurrningen och andas in dammet som nu täcker mina luftrör. En dammig astma kväver mig. Jag sträcker halsen och tittar upp mot den ljusa himlen, utan stjärnor. I mitt huvud flyter du runt på mina drömmar, och jag försöker fånga dig med spindelnät.
Ingen lycka.

Av misstag öppnar jag munnen, och där försvann du. Bort från mina drömmar!

Starstruck

Våra stjärnor föll från himlen idag, och jag mår bra. Det sprakade och brann, explosivt. Jag täckte för ansiktet, fast lämnade en lite glipa för ena ögat för att kika på vår undergång. Våra kläder brann först, sedan dofterna i ditt hår, den mjuka huden och läpparnas sötma. Till slut återstod bara blodigt kött på ben, då vek jag undan blicken.
Och nu står jag här, ensam i en svart natt utan stjärnor. Utan kryckorna under mina armar. Men jag ler, för himlen visade sig vara marinblå och alla stjärnor lyste gult och brann som min själ gör för livet. Trots att våra stjärnor dött finns himlen kvar.

Och himlen visar mig stjärnorna jag inte såg för att vi lyste så starkt.

Bok Bok Bra

    
Exodus, Gossip Girl - You know you love me, Sång till en fjäril.

Idag lånade jag tre böcker på biblan. Kände att det var dags att ta tag i läsandet! Kommer väl skriva lite recensioner på dem sen, bara för att jag tycker att det är kul att tolka och analysera.
Exodus har jag läst förut, och den är grymt bra. Jag försvinner in i världen bakom Exodus sidor, mmm. Har bara läst ett utdrag ur Sång till en fjäril i ett gammalt nationellt prov när jag gick i nian, och så hittade jag boken idag (ganska sliten), och var tvungen att låna den.

Blue



I've got to stop waiting for you
And move onto someone knew
But everything around me is blue
The colour that reminds me of you

I've got to stop looking back
My head can get lost off track
And I know that you're not coming back
But Lord I wish you would now

I feel like my life's got short
I feel like my....
I'm looking happy but I'm not
No I'm not, no my baby

I feel like my life's got short
I feel like my....
I'm looking happy but I'm not
No, no, no, oh

When I think there's nothing left to lose
I take a look at what's in front of you
It's upsetting when I'm forced to choose
I'm reminded of the colour blue

When I think there's nothing left to lose
I take a look at what's in front of you
It's upsetting when I'm forced to choose
I'm reminded of the colour blue

I've got to stop waiting for you
And move onto someone knew
But everything around me is blue
The colour that reminds me of you

I've got to stop looking back
My head can get lost off track
And I know that you're not coming back
But Lord I wish you would now

When I think there's nothing left to lose
I take a look at what's in front of you
It's upsetting when I'm forced to choose
I'm reminded of the colour blue

When I think there's nothing left to lose
I take a look at what's in front of you
It's upsetting when I'm forced to choose
I'm reminded of the colour blue


Calvin Harris är en bra kis!

När alla såg ljuset, blev jag förälskad i mörkret


Hittade en bra text, lev efter den

"Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det! Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den.


Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig,& vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång.Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.

 

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan,be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt,förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd."


Forever young

Alltså, jag känner mig som 13 igen :'D Benni är så jävla söt :'o Haha, tjena jag dör ^^

Jag ska hämta mitt paket från H&M idag :D! Omnom! Ska posa lite i kläderna sen ;D
Hmhm, snackar med Chris nu, han är mysig :D Jag har fler killkompisar än tjejkompisar, och det är bra, för boys är så himla mycket mer nice :) Mina tjejkompisar är asbra också, ta det inte fel ;)
Åh, jag vet inte vad jag ska skriva :o Jag vill bara att Benni ska svara på mailet :'D Haha, kill me, I'm 13 again!

Cute Is What We Aim For är nice! Bara så att ni vet.

pus.

Oh lordie!


Haha, för första gången har jag en crush på en bandmedlem! Åh, Benni från The Rising Rocket är ju bara för gullig! (Sångaren)
Alltså nä, jag rodnar! Ni får inte läsa vad han skrev för det blir för pinsamt hehe :> Men han tyckte att jag var jättesöt! Haha :D
Ni måste checka in deras myspace. Dom är asbra verkligen :D Och Benni mailade ^__^ Woho!
Dom är säkert hemma i Tyskland vid det här laget, synd!

http://www.myspace.com/therisingrocket

pus, hihi.

And it starts with a beat of a drum

Lyssnar på Calvin Harris, it's omnom.

Varg

Idag är en sjuhelvetes bra dag.
Bra kväll igår.
Bra natt.
Lyssnar på Cute Is What We Aim For. (<3)
Ska till skolan snart, frukost först.

Hapi.
/lamm.

Screw it!

Screw me?


I alla fall! Jag är bra nu. Och du ska fan inte få förstöra mitt liv :) I'm an indipendent woman!

Other:
Vill åka till Kaaaaaaalmaaaaaar.

KÄRLEK HAHAHA







Going back to school

Idag var jag på skolan, was awesome. För jag ska plugga upp Matte B, Svenska B, Historia A, Samhäll A och Natur A. Detta gör att jag kommer få studiebidrag! Den här terminen ska jag plugga röven av mig, så att jag äntligen kan söka in till Kalmar och komma in nästa år. Vårterminen blir jobbsökande och sparande till Kalmar.
Men den här terminen är skola, bo hemma, och spara.

And in other news...
Jag är underbar! Jag är fantastisk! Jag är stark! Jag är självständig! Jag är bäst! Jag är AWESOME!
(mitt självpeppande, det helar mig så mycket att jag snart kan vara där för Ema 100% igen)

Ska ringa snart, jag älskar dig.

Livet är människans bästa tid.

Ska man få i sig lite mat?
Jag har låst in alla känslor i magen.
No more dramaqueen. Jag peppar mig själv att ändra på mig, jag vill bli bra.

Jag ska leva! Och inte leta.

När jag först började lyssna på Markus Krunegård så fattade jag inte hans texter alls. Dom var otroligt flummiga. Men idag förstår jag allt. Och jag kan förknippa det mesta med mitt liv, jag tackar alkoholen och spotify.

Jag längtar tills jag fyller 20.

The Hole

"- Have you ever loved someone so much that you didn't care what happend to yourself? You just had to be with him? If he looks at you, your heart stops. If you feel that breath on your skin, you just ache. Have you ever craved someone so much, that you didn't excist no more?"

Citat från en utav dom bästa filmerna jag vet. Psykisk terror hela filmen, perfekt. Liz är så... psykotisk. Jag har alltid varit faschinerad av det mänskliga psyket och dess obalans.

"- He was the reason I breathed. I stood there, felt my heart die, my soul wither. I wanted to be with him so much that I could just feel myself slip into the air. But then I though, at least this way he never grows old, he never cheats on me, never leaves. This way he just stays perfect."

Det är vackert.

Ångest

Jag har slutat leva. Jag bara tänker på dig.
Tanken på dig med någon annan får mig att vilja springa ut framför en bil.
Jag mår inte bra.

And when the night came, she fell.

Kroppslig kontakt med någon annan än dig gör mig illamående.
Det är bara du som får se på mig, röra vid mig.
Du satte fram foten och jag föll för dig, igen.

Jag har aldrig känt såhär innan. Jag kan föreställa mig kroppslig kontakt med någon annan, men med en sådan avsmak att jag kommer på mig själv att rynka på pannan och nästan må illa. Det är bara med dig det känns bra, rätt.
Nu fattas bara du.

Och mina ögon sved, mina öron skrek.

Jag har svikit dig, omedvetet.
Min bästa vän, du och jag, jag har släppt dig för en sekund och du försvann till din skugga.
Höll jag i dig överhuvudtaget? Var det en papperskopia, ett hologram? Har jag stöttat Dig, försökt hjälpa Dig, tröstat Dig?
Är jag värdelös? Kan alla andra läsa dina tankar? Vad ska jag lära mig? Ska jag lära mig? Vill du ha mig kvar? Litar du på mig? Finns det något att lita på? EXISTERAR JAG?

Jag har svikit dig, omedvetet.
En tredjedel av min kropp, Ema, är vad du är. Du är mitt hjärta, delen som får min kropp att fungera. Du pumpar ut blodet i mina ådror, du är mina bultande kramar.

Du tycker vi bara tänker på oss själva. Jag kan bara tala för mig själv, men jag säger att jag aldrig slutar tänka på alla andra. Den här sommaren har varit otroligt påfrestande för mitt sinne. Jag har inte varit 100% uppmärksam på min omvärld, för jag ville förbättra mig för er skull. Jag har varit på kurs i mitt huvud, and it paid off. När jag väl är tillbaka i verkligheten, vad händer då? Världen har förändrats över en sommar, eller mitt synsätt på världen? Huvudsaken är den, vilket jag har lärt mig nu, är att om man vill ha hjälp så får man fråga efter den. Ingen människa kan läsa tankar, ingen människa är längre kapabel till att se smärta.

Du bad mig att visa mina känslor innan dom sprack som en ballong och skadade alla nära mig. (Ska inte en lärare i engelska kunna tala engelska?) Du har låtit dina känslor bubbla tills det kom ett avgörande hugg och lät allt forsa ut. Jag talar av erfarenhet när jag säger att det är lättare för en själv att släppa ut lite luft i taget, för det smärtar inte lika mycket, som du sa till mig.

Jag lider, för att du lider.
Jag är inte bra på att uttrycka mig  så att alla förstår, och jag vet inte heller om alla tar det på rätt sätt. Men jag älskar dig, Ema. Och jag kommer ALDRIG släppa dig.

!

Döda mig!
Allt jag tar i blir till skit.

Thoughts about regret, It's suffocating me.

Stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från den dan.
Stjärnfallet är jag, och du är himlen för mig varje dag.

Se på mig nu, vad tycker du?
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack.

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp
Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort
Jag saknar ord, jag saknar tankar dom jag har är gamla
Användna på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar


=passar in perfa.

Shopoholic?


Okey! Det blev lite mer :3

Det slog mig att solen var du.

Jo, jag har tänkt. På en massa. Bland annat så har jag tänkt på hur illa jag har hanterat situationer/problem mellan mig och andra människor. För i stället för att ta itu med det och lösa det, så kickar jag ut personen ur mitt liv. Men sen går det ett tag, och fan vad hålet i bröstet växer. Jag har inte vetat vad det beror på, men nu vet jag.
Jag har varit elak mot C, en människa som jag ser så mycket av mig själv i. Jag har sett henne som en bästa vän, hon kunde lyssna till vad jag sa och ge kritik. Jag var väl bara dålig på att hantera kritiken. Jag har nu satt upp en mur som tar alla besökare som fiender, och jag har försökt jobba bort den muren. Den har hål och sprickor, men det krävs en sista dynamitgubbe för att blåsa hela skiten i luften! Men vad jag vill få sagt, jag respekterar C.

Jag har också tänkt på kärlek. Och där är en del väldigt suddigt fortfarande. Men jag vet att jag inte vill vara ensam längre.
Respons är det dåligt med bara. Skit samma.

Jag har tänkt på mina tankar. Jag är för paranoid, och det gör att mina vänner kanske inte står ut med mig till slut. Jag är en tävlingsmänniska, jag måste ju kämpa för att bli bäst! Jag ska ha den inställningen i fortsättningen. Självförtroende behövs även bland vänner.

Jag ser också inte varför vi inte kan vara vänner? E, vi har trots allt varit nära. Men du behöver jobba på din svartsjuka.


Lite jag tänkt på.

VLOG, say what?


Haha, helt sinnessjukt! Slutet kapades för att jag inte hade mer plats på minneskortet, figures.
Jaja, enjoy!

H H Hej

Har tagit ur min piercing nu! Det könns mysko. För den åker inte in igen :< Jag kommer ha sån seperationsångest! Men den kan inte vara kvar, gnuggar mot tänderna och jag blir paranoid att tänderna ska skadas otroligt mycket :/


Det blir nog inte Trappa Ner på fredag, känns mycket smartare att kolla på The Rising Rocket gratis på Vätterfesten i Jönköping i stället! :D Blir kul att träffa Jimmy, Chris och Niclas igen då! ^^
Ska bara hitta sovplats..... :c

Jaja, det löser sig nog :D

pus!

Ojdå!

Jag har svårt att förklara saker! Och så var det med den saken.

Idag har varit sjukt segt! Jag gick upp vid halv 12-12 typ, och har inte gjort någonting! Jag käkade frukost med syrran och sen satte jag mig vid tv:n och kollade på Top Model 2 och Project Runway. Och lite MTV. Sen satte jag mig vid datorn och har suttit här sedan dess :( Eller nej, jag kollade på Bones, How I Met Your Mother och 2½ men för en stund sedan med. Jag har så tråkigt :(
Imorgon ska jag in till kommunhuset och betala av skulden på glass och paj jag dratt på mig under fem veckors jobb! 407 kr! Hutlöst vad glass jag har ätit! Jag är riktigt ärlig och säger att den här sommarens glasskonsumtion slår alla somrar jag ätit glass :o Måste det göra!

På fredag blir det Trappa Ner! The Rising Rocket ska spela och det lät intressant tyckte jag! :) 90 kr insträde lät inte så farligt, sen måste jag nog låna pengar av pappa för att kunna släcka törsten där inne med! Hm. Jaja, får min lön snart och kan betala tillbaks :)

Nu ska jag försöka underhålla mig med olika spel på facebook, habbo kanske, spela.se, blipville osv...
Hjälp mig! :(

Glömma att ta bort lösen, much?

MUSIKJUSTNU.

Jag satte lösen på min blogg bara för att jag skulle fixa designen, och sen glömde jag bort att ta bort lösen igen! Jaja, nu ör det borta i alla fall :)

Jag har tråkigt, och jag vill hitta på nåt! Men jag har inga pengar, och det är inte lätt att göra nåt när man är pank, för allt kostar ju nu för tin! Illa. Jag har inte ens pengar till cigg :(

Jag längtar tills jag får mina saker från H&M! <3

Oh lord, she did it again!

Ja, jag har designat om lite igen, mest för att jag ville lägga upp bilder med vit bakgrund utan att det ser helt miffo ut.
Gillar det här nya! Speciellt den lilla headern.

Idag shoppade jag en massa, eller ja, beställde en massa på H&M :3 MånadsFaktura är bra!





Jag längtar tills slutet av augusti då dessa loveloveloveprylar kommer hem till moi! <3

Move it, mind.

MUSIKJUSTNU.

Jag tittar upp och ser en stjärnhimmel och ännu en gång tänker jag på oss, de två stjärnorna som lyste starkast. Jag såg inga pigga stjärnor i natt. Det känns som att hela himlen vet om att vi inte längre brinner, och jag klunkar energi för att hålla modet uppe. Socker och avsmak blandas på mina läppar, och giftet mina lungor tar hand om stöts ut ur fingertopparna. Ögonen svider och mitt hjärta verkar ha slutat banka. Fast ändå är min puls så hög när jag tänker på dig.
Jag var nära döden idag, och det svider fortfarande i min kropp. Livet fortsatte att leva, och jag andades ut när bilen fortsatte rulla utan förhinder.

Radion spelar Blondie och jag kippar efter luft.

Where did my mind go?

MUSIKJUSTNU.

Lyssnar på Cute Is What We Aim for, omnom!
Jag har bränt mitt pek- och långfinger på vänsterhanden idag! Skulle plocka upp en jordnöt från en platta jag precis stängt av på spisen :( Och TSSS så hade jag bränt bort två fingeravtryck! Inte så kul kanske, men det gör inte ont längre i alla fall.
Edvin var här nyss! Helt spontant för att snacka lite. Och den mannen är så bra! Vi kan verkligen prata om allt, vi är som syskon. Han åkte hem ganska nyss, blev en långsnackis! Men det var trevligt minsann.

Imorn blir det jobb igen, sista veckan nu!
Och på lördag har jag och Edvin planerat att vi ska grilla/bada med allihopa! :D Ska bara kolla vilka som hänger på ;D
Men nu ska jag nog sova :) Godnaatt!

pus.

bloglovin
RSS 2.0